mladiinfo

Stipendija za doktorske studije na Ulster univerzitetu

Ulster univerzitet objavljuje konkurs za dodjelu stipendija za doktorske studije na Fakultetu za računarstvo i inženjerstvo.

Studenti će imati priliku da pohađaju doktorske studije iz oblasti Aditivnog proizvodnog inženjeringa metalnih legura u Magee univerzitetskom kampusu u trajanju od tri godine. Pravo na prijavu imaju kandidati koji imaju master diplomu (sa izuzetnim ocjenama) u oblasti injženjerstva, nauke ili neke kognitivne discipline. Pored navedenog, potrebno je dostaviti i sve akademske transkripte i sertifikate na maternjem i engleskom jeziku, kao i dokaz o položenim testovima engleskog jezika (poput IELTS). Prijave se vrše elektronskim putem. Ako je student uspješan u svojoj prijavi za upis, univerzitet će mu poslati potvrdu za odobrenje o studiranju koja je potrebna za dobijanje Tier 4 tipa vize za studente. Stipendija obuhvata punu naknadu u iznosu od 14.553 funti godišnje za sve tri godine studija, pod uslovom da se postigne zadovoljavajući napredak prema PhD akademskom stepenu. Pored navedenih, Ulster univerzitet nudi veliki izbor oblasti akademskih izučavanja poput: umjetnosti i dizajna, istorije, prava, lingvistike, političkih nauka, kreativnih tehnologija, psihologije, obrazovanja, dramskih umjetnosti, računarstva i drugo.

Krajnji rok za prijavu je 15. septembar 2017. godine.

Za više informacija, posjetite: https://www.ulster.ac.uk/researchdegrees/phd-opportunities/other-studentships/phd-studentships-in-additive-manufacturing-engineering-of-metal-alloys?fref=gc&dti=1280986168594259