Pridruži se

Budi dio m!M tima!

Ukoliko ste kreativni, otvoreni, komunikativni i motivisani, želite da se vaš glas čuje i da utičete na stvaranje promjena u svom gradu, pridružite se m!M timu!
Organizacija Mladinfo Montenegro vas poziva da se prijavite na konkurs za nove volontere. Pozivaju se svi mladi, kreativni ljudi od 15 do 30 godina, koji žele da aktivno učestvuju u svojoj zajednici kao i da rade na ličnom razvoju i sticanju iskustva i znanja. Konkurs je otvoren za volontere koji žele da se priključe kreativnom/marketing timu ili web content timu.
Kreativni/marketing tim se fokusira na osmišljavanje akcija i svih volonterskih aktivnosti kao i za kako njihovu promociju, tako i za promociju same organizacije. Web content tim je zamišljen kao platforma za mlade novinare, prevodioce, koji će raditi na pripremanju i prevođenju sadržaja za sajt ali značajan dio će pokrivati i volonteri iz IT sektora koji će baviti izradom, doradom i održavanjem sajtova, kao i profila na društvenim mrežama.
Glavni cilj organizacije je poboljšanje položaja mladih, informisanje, promovisanje volonterizma i aktivnog učešća u društvu, kao i podizanje svijesti društva o pitanjima i problemima koji se tiču mladih. MiM teži da omogući mladim ljudima sve prilike za povezivanje sa svojim vršnjacima u inostranstvu, kroz razne studijske i volonterske razmjene, seminare, treninge, konferencije. Pored umrežavanja sa kako lokalnim tako i evropskim organizacijama na mnogobrojnim projektima, M!M takođe radi na podizanju svijesti mladih Crne Gore o pitanjima vezanim za njih same, kroz brojne organizovane aktivnosti koje su upravo sprovodili volonteri organizacije, a samo neke od njih su: Dan aktivizma mladih, Dan zdravlja, Dan mladih, Dan volonterizma.

Da biste se prijavili treba da pošaljete motivaciono pismo i CV na e-mail adresu: kontakt@mladiinfo.me.

Comments are closed.