mladiinfo

Dodiplomske stipendije na Lakehead univerzitetu u Kanadi

Lakehead univerzitet dodjeljuje bečelor stipendije međunarodnim studentima koji namjeravaju da upišu osnovne studije ili učestvuju u programu razmjene na Univerzitetu u Kanadi.

OBLAST:

obrazovanje, antropologija, bioinformatika, biologija, biznis, hemija, računarstvo, kriminologija, ekonomija, inženjering, ekologija, geografija, geologija, istorija, mediji, muzika, medicina, pravo, interdisciplinarne studije, filozofija, fizika, političke nauke, sociologija, vizuelne umjetnosti, itd.

OPIS

Maksimalna dužina trajanja stipendije je četiri akademske godine ili dok se ne dodijeli prvi stepen. Iznos stipendije je 30.000 dolara za četiri godine. Stipendije se mogu obnavljati pod uslovom da kandidati postignu prosjek od 90% u svakoj školskoj godini. Ako studentski akademski prosjek opadne između 80,0% i 89,9%, student će dobiti novčanu stipendiju u iznosu od 5.000 USD godišnje za svaku narednu školsku godinu preostalog perioda trajanja stipendije.

USLOVI

Mogu se prijaviti međunarodni studenti. Programom nijesu predviđena nikakva testiranja za kandidate, ali je obavezno znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se mogu prijaviti za program na Univerzitetu i time automatski bivaju razmatrani za program stipendije.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Univerzitet Lakehead je javni istraživački kanadski univerzitet sa kampusima u Ontariju. Lakehead univerzitet nudi programe dodiplomskih i postdiplomskih studija.

Detaljnije: Dodiplomske stipendije na Lakehead univerzitetu u Kanadi

Iz oblasti biznisa predlažemo i Stažirajte u CRCC Asia kompaniji u Japanu

Comments are closed.