mladiinfo

 „Prilike za mlade“ predstavljene m!M volonterskom servisu

Mladiinfo Montenegro (m!M) organizovala je sastanak volontera 13. novembra 2017. godine u svojim prostorijama u Podgorici.


Tim povodom predstavljen je projekat „mladiinfo.me – prečica za prilike“ koji je finansiran od strane Ministarstva sporta putem godišnjeg Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade.

Volonterima su predstavljene trenutne prilike za mlade, a riječ je o stipendijama, treninzima, obukama, kursevima i događajima – kako u zemlji tako i u inostranstvu, a koji su dostupni i mogu se naći na sajtu www.mladiinfo.me.

Takođe, članovima volonterskog servisa prezentovana je i mobilna aplikacija koju je m!M odnedavno lansirao na Google Play prodavnici, a koja je takođe nastala u okviru pomenutog projetka. Kako je aplikacija besplatna, prisutni su na licu mjesta iskoristili priliku i isprobali aplikaciju “prilike za mlade”.
Na ovaj način mladima su sada dostupnije prilike za usavršavanje, bilo da se radi o treninzima, stipendijama, raznim obukama, volontiranju, stažiranju, zapošljavanju, konkursima ili događajima.

Na sastanku je emitovan i animirani video spot kojim je prezentovana aplikacija “Prilike za mlade”.

Osim predstavljanja projekta „mladiinfo.me – prečica za prilike“, bilo je riječi o budućim planovima za rad volonterskog servisa, kao i priprema akcija, prije svega Međunarodnog dana volontera koji tradicionalno obilježavamo petog decembra.