mladiinfomne

ACE pripravnički program u oblasti marketinga

Udruženje za program zapošljavanja beskućnika (The Association of Community Employment Programs for the Homeless – ACE) poziva studente da se prijave za pripravnički program iz oblasti marketinga u Njujorku.

OBLAST:

marketing, finansiranje

OPIS

Pripravnički staž je jedinstvena prilika za sve studente koji žele da iskoriste svoje vještine u ostvarivanju autentičnog i važnog društvenog cilja. Odabrani kandidati će upravlajti nalozima društvenih mreža i istraživati potencijalne prilike za grantove.

Pripravnici se moraju obavezati na period od najmanje tri mjeseca i 14 sati rada sedmično. Učesnici će steći iskustvo u oblasti marketinga, razvoja i neprofitnih oblasti, raditi u fleksibilnom okruženju i dobiti preporuku od ACE-a nakon uspješnog završetka stažiranja. Stažisti se plaćaju po satu i imaju fleksibilan raspored.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji ipunjavaju sljedeće uslove:

• univerzitetska diploma;
• iskustvo sa društvenim medijima – iskustvo sa kreiranjem sadržaja, dizajnom i prospektivnim istraživanjem;
• odlične pisane, verbalne i organizacione vještine;
• motivacija, orijentisanost ka detaljima i sposobnost za timski rad;
• iskustvo sa Microsoft Suite programom.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti propratno pismo i rezime na e-mail adresu: ttinney@acenewyork.org.

ROK ZA PRIJAVU:

8. decembar 2017. godine

VIŠE INFORMACIJA

Osnovano 1992. godine, ACE udruženje radi na programu zapošljavanja beskućnika pružajući im obuku za rad, radno iskustvo i mrežu podrške kako bi uspostavili ekonomsku nezavisnost.

Detaljnije: ACE pripravnički program u oblasti marketinga