mladiinfo

Dodiplomska stipendija na Australijskom katoličkom univerzitetu

Australijski katolički univerzitet dodjeljuje ACU Sister Assumption Neary stipendije domaćim i međunarodnim studentima koji žele da upišu osnovne studije na Fakultetu za zdravstvene nauke u Sidneju.

OBLAST:

zdravstvene nauke

OPIS

Dodjeljuje se jedna stipendija za osnovne studije na univerzitetu u Australiji. Stipendije pružaju podršku studentima koji su se suočili sa poteškoćama ili nedostatkom pristupa visokom obrazovanju, bilo zbog rase, invaliditeta ili regionalne lokacije. Kanidatima će biti obezbijeđena stipendija u iznosu od 2 500 dolara koja se plaća u jednom paušalnom iznosu.

USLOVI

Mogu se prijaviti domaći i strani studenti koji žele da upišu studije iz oblasti zdravstvenih nauka.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac (zvanični sajt programa) i okviru njega dostaviti sljedeća dokumenta:

– pisanu izjavu od približno 200 riječi u kojoj kandidat objašnjava sa kojim se poteškoćama suočio prilikom pristupa visokom obrazovanju i kako će diploma promijeniti njegov život
– dokaz o poteškoćama i barijerama u pristupu visokom obrazovanju.

ROK ZA PRIJAVU:

3. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Australijski katolički univerzitet se sastoji od četiri fakulteta koji nude diplomske, master i doktorske studije. Otvoren je za učenike i osoblje svih vjeroispovjesti i posvećen je unaprijeđenju znanja i stvaranju prilika za bolju budućnost svojih studenata.

Detaljnije: Dodiplomska stipendija na Australijskom katoličkom univerzitetu