mladiinfo

BEE nagradni konkurs u pisanju eseja

Best Essay Education (BEE) objavljuje konkurs za talentovane mlade studente koji žele da učestvuju u nagradnom takmičenju u pisanju eseja.

OBLAST:

kreativno pisanje

OPIS

BEE takmičenje ima za cilj da podstakne studente na pisanje i omogući im da osvoje značajnu finansijsku nagradu za pomoć pri obrazovanju. U okviru takmičenja, dodjeljuju se tri nagrade različitih vrijednosti:

– prva nagrada iznosi 1 000 dolara
– druga nagrada iznosi 700 dolara
– treća nagrada iznosi 400 dolara.

Kandidati su u obavezi da napišu esej na jednu od zadatih tema:

1) Da li studenti imaju pravo da ocjenjuju profesore? Zašto ili zašto ne?
2) Koje inovacije mogu značajno promijeniti Vaš život na studijama? Kako će promijeniti Vaš život uopšte?
3) Od svih prijetnji po životnu sredinu, koju vidite kao trenutno najopasniju?

USLOVI

Konkurs je otvoren za studente akreditovanih univerziteta i drugih visokoobrazovnih ustanova i programa. Kvalifikovani kandidati moraju napisati esej do 1 000 riječi na engleskom jeziku.
Prilkom selekcije, koju vrše BEE pisci i urednci, uzeće se u obzir originalnost misli i struktura, gramatički kvalitet i kompozicija, kreativnost i sposobnost reflektivnog razmišljanja.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: bestessay.education@gmail.com. Tema (predmet) e-pošte mora biti naslovljen sa: “Scholarship Essay Contest.” Uz esej, potrebno je dostaviti puno ime i prezime, e-mail adresu i url adresu fb profila. Kada kandidat pošalje prijavu, u obavezi je da posjeti facebook stranicu organizatora i klikne “like” opciju, a zatim podijeli informacije o takmičenju.

ROK ZA PRIJAVU:

30. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Best Education Essay pruža vrhunske usluge akademskog pisanja. Platforma godinama proizvodi kvalitetne akademske radove za učenike/studente u srednjim školama, koledžima i na diplomskim / stručnim programima.

Detaljnije: BEE nagradni konkurs u pisanju eseja