Budi dio Mladiinfo mreže

Mladi ste, kreativni, ambiciozni? Volite da putujete, upoznajete nove ljude i kulture? Upoznati ste sa radom Mladiinfo mreže i želite da budete dio internacionalnog tima? Nudimo vam priliku da provedete 9 mjeseci u Sloveniji i volontirate u Mladiinfo Slovenija od 01.03. do 01.12.2015. godine.

Mladiinfo mreža realizuje projekat Get Involved – Get Inspired u okviru kojeg će dvoje mladih, jedno iz Crne Gore i jedno iz Makedobnije odraditi EVS u Ljubljani, Slovenija. Projektom su pokriveni putni troškovi u iznosu do 275 eura, smještaj, hrana, osiguranje i troškovi vize. Volonter/ka će imati obezbijedjen kurs jezika, kao i džeparac za vrijeme boravka.

Ciljevi projekta su: podizanje svijesti mladih o prilikama za edukaciju i kako ih mogu iskoristiti, poboljšanje ključnih vještina mladih kako bi im pomogli da apliciraju za razne programe edukacije, treninge, konferencije, stipendije i kako bi bili zapošljiviji, obezbjedjivanje prostora za mlade ljude gdje se mogu pripremiti za aktivnu ulogu u društvu.

Glavne aktivnosti volontera:

– planiranje, razmjena ideja i sastanci sa mentorom i osobljem

– pomoć pri realizaciji tekućih projekata i rad u kancelariji

– ažuriranje sajta www.mladiinfo.eu na lokalnom jeziku

– planiranje i realizacija individualnih projekata.

Prijaviti se možete slanjem biografije i motivacionog pisma na e-mail: evs@mladiinfo.me. Rok za prijavu je 25.01.2015. godine.