Energy Technologies Europe

Budite i vi politički asistent u Belgiji

Energy Technologies Europe raspisuje poziv za prijave za radno mjesto političkog asistenta u Briselu, glavnom gradu Belgije. Ovo radno mjesto je namijenjeno svim zainteresovanim kandidatima za period od 6 mjeseci. 

OBLAST:

Energija, ekologija

OPIS
Oni traže motivisanog političkog asistenta koji će se pridružiti njihovom timu za period od 6 mjeseci. Energy Technologies Europe je udruženje koje zastupa dostavljače tehnologija za pretvaranje energije. Članovi se nalaze širom Evrope, a tu su i inženjerske napredne tehnologije koje doprinose snabdijevanju čiste, bezbijedne i dostupne energije. Energy Technologies Europe traži na nivou EU od dostavljača inovativnih tehnologija da proizvedu električnu energiju, grijanje i hlađenje kao i da generišu druge proizvode, koristeći mnoštvo izvora energije.
Glavne odgovornosti su:
– pratiti najnovije razvoje zakonodavstva i politike EU u oblasti energije i ekologije.
– pripremati se i učestvovati na radionicma, konferencijama i događajima i izvještavati o njima.
– praviti izvještaje, zapisnike i ostale publikacije ako je to neophodno.
– sprovesti istraživanje i izvještavati o projektima EU bitnim za udruženje.
– razvijati materijale za komunikaciju i voditi profile na društvenim mrežama.
– asistirati u razvoju projekata za središte prirodne energije.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je da ste zainteresovani za probleme vezane za energiju, industriju i ekologiju. Poznavanje institucija EU i znanje engleskog su preduslov za prijavu. Takođe je potrebno da imate dobre usmene i pismene vještine kao i da ste preduzimljivi i sposobni za samostalan i timski rad.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na mejl jobs@eteurope.eu i napišite naslov “Energy Technologies Europe – Policy Intern” u predmetnoj liniji.

ROK ZA PRIJAVU:
21. april 2019.
Detaljnije na: https://eteurope.eu/