mladiinfo

CEMI traži office menadžera

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) raspisao je konkurs za poziciju Office Manager-a.

OBLAST:

Menadzment

OPIS

U okviru ove pozicije svi koji budu primljeni imaće sljedeće obaveze: koordinisanje i efikasan prenos informacija među zaposlenima, prijem i proslijeđivanje dokumentacije, rješavanje svakodnevnih kancelarijskih potreba, nabavka kancelarijskog materijala, pružanje logističke podrške zaposlenima, informisanje o prilikama za unaprijeđivanje poslovanja CeMI-ja i formiranje široke mreže kontakata, pomoć pri organizaciji događaja, sastanaka i team buildinga, vođenje blagajne.

USLOVI

Svi koji žele da se prijave moraju ispuniti sljedeće uslove: da imaju iskustvo u planiranju, organizovanju i koordinaciji javnih događaja, da dobro znaju engleski jezik, dobro poznaju rad u Microsoft Office-u (Word, Excel, Power point), da su komunikativni, otvoreni za timski rad, da su strpljivi i istrajni.

NAČIN PRIJAVE

Svi koji žele da se prijave moraju dostaviti CV i motivaciono pismo. Motivaciono pismo treba da sadrži podržavajuće elemente koji potvrđuju ispunjavanje uslova, odnosno da kandidat može da odgovori opisu posla. CV treba da bude predat u Europass formatu. Motivaciono pismo I CV se šalju na sljedeću mejl adresu: info@cemi.org.me.

ROK ZA PRIJAVU:

3. septembar 2017. godine.

Detaljnije informacije o konkursu mogu se naći na sljedećem linku:

Konkurs za poziciju Office Manager-a