www.mladiinfo.me

Dodiplomske studije na Alberta univerzitetu u Kanadi

Alberta univerzitet objavljuje konkurs za dodjelu Centenary stipendija međunarodnim studentima koji žele da upišu osnovne studije u Kanadi.

 

OBLAST:

inženjering, agrikultura, umjetnost, obrazovanje, pravo, medicina, nauka, farmacija, itd.

OPIS

U okviru programa, dodjeljuje se do pet stipendija međunarodnim studentima koji žele nastaviti programe dodiplomskih studija u Kanadi. Vrijednost stipendije varira i iznosi približno 20,000 dolara. Stipendije su namijenjene za pokrivanje troškova tokom studija u Kanadi.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati sa izvanrednim akademskim izvještajima i liderkim sposobnostima stečenim u vannastavnim aktivnostima. Svaki kandidat mora imati sertifikate o naprednom nivou znanja engleskog jezika. U toku studija, kandidati moraju zadržati GPA 3.0 rezultat. Studenti iz programa transfera nemaju pravo na prijavu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem preko zvaničnog sajta programa. Kandidati se prvo moraju prijaviti za studijski program na Alberta univerzitetu kako bi dobili CCID i lozinku da bi imali pristup prijavnom obrascu stipendijskog programa.

ROK ZA PRIJAVU:

Rok za dostavljanje prijava je 18. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Alberta univerzitet je svrstan među pet najboljih univerziteta u Kanadi i među 100 najboljih univerziteta u svijetu. U ponudi Univerziteta se nalazi više od 500 postdiplomskih programa, 200 dodiplomskih programa i 450 aktivnih studentskih grupa.

Detaljnije:  Dodiplomske studije na Alberta univerzitetu u Kanadi

Iz oblasti inženjering, agrikultura, umjetnost, obrazovanje, pravo, medicina, nauka, farmacija preporučujemo i Dodiplomske i postdiplomske stipendije na Exter univerzitet .