CGO-Program “Edukacijom do mira”

U okviru novog obrazovnog programa „Savremene tendencije u kritičkoj misli“, CGO po drugi predstavlja svjetski poznat program “Edukacijom do mira” (Peace Education Program – PEP).

Ovaj program čini deset jednočasovnih radionica, koje će se održavati jednom nedjeljno. Osmišljen je od strane Fondacije Prem Ravat, sa namjerom da polaznicima pomogne da otkriju unutrašnje resurse, prepoznaju sopstvenu vrijednost i razviju pozitivne životne vještine, te istraže mogućnost unutrašnjeg mira. Program će voditi gđa Caroline Jovićević, menadžerka programa „Edukacijom do mira“ u Crnoj Gori, a radionice će se održavati u prostorijama CGO-a, svakog četvrtka u 17:30, počevši od 16. oktobra 2014. Program će se odvijati na crnogorskom i engleskom jeziku i besplatan je za sve polaznike.

Kako biste se prijavili, pošaljite svoj CV ili biografiju i motivaciono pismo na info@cgo-cce.org, pod nazivom: Za program „Edukacijom do mira“. Zainteresovani koji se prijave nakon što se dostigne brojka od 45 mjesta će dobiti obaviještenje sa pozivom da budu učesnici/e sljedećeg PEP-a u februaru 2015. Prijave će se primati do 15. oktobra.

Za više informacija o programu „Edukacijom do mira“, posjetite:

www.tprf.org/en/programs/peace-education-program i

www.porukamira.org.rs/program-edukacijom-do-mira/