mladiinfo

Down To Five nagradni konkurs za studente

Veb-sajt Down to Five objavljuje konkurs u pisanju eseja za studente osnovnih i postdiplomkih studija koji žele da osvoje novčanu nagradu za najbolji esej o internet marketingu.

OBLAST:

internet marketing

OPIS

Down To Five organizuje konkurs koji ima za cilj da studentima pruži finansijsku pomoć u obrazovanju. Nagrade su namijenjene studentima koji se upisuju ili su u toku svojih osnovnih i postdiplomskih studija. Dodjeljuje se nagrada u iznosu od 1 000 dolara za najuspješnijeg kandidata.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju aplikanti širom svijeta koji pohađaju ili se upisuju na osnovne ili postdiplomske studije.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: scholarship@downtofive.com. Da bi bili dio programa, aplikanti moraju napisati esej na temu „Budućnost internet marketinga“ koji ne smije sadržati manje od 800, a više od 1 000 riječi. Esej bi trebalo da sadrži detalje o aktuelnim trendovima u vezi sa korišćenjem društvenih medija, oglašavanja, platformi za elektronsku trgovinu u online marketingu, kao i o tome da li će se u budućnosti promijeniti ili napredovati . Esej mora biti napisan u Word formatu.

Pored navedenog, aplikanti moraju dostaviti i sljedeće podatke: ime, e-mail adresu, kratku biografiju sa naznačenim studijskim programom (oblast studiranja i akademska dostignuća). Kandidati takođe moraju dostaviti dokument koji dokazuje njihov status studenta.

ROK ZA PRIJAVU:

31. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Down To Five je veb-sajt koji se bavi ispitivanjem zadovoljstva kupaca u određenim kategorijama proizvoda.

Detaljnije: Down To Five nagradni konkurs za studente