mladiinfo

Forum socijalnih preduzeća u Podgorici

Uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO poziva sve zainteresovane institucije i organizacije da se prijave za učešće u Forumu socijalnih preduzeća – Osnaži se koji će se održati u petak, 24. novembra 2017. godine, u Galeriji Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore sa početkom u 12:00 časova.

 

OBLAST:

 

socijalna ekonomija, preduzetništvo

 

OPIS

 

Forum predstavlja završnu aktivnost projekta „ Osnaživanje socijalnih preduzeća u Crnoj Gori “, koji Centar za razvoj nevladinih organizacija realizuje uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Forum socijalnih preduzeća će biti posvećen predstavljanju projekta, socijalnih preduzeća i potencijala socijalne ekonomije u Crnoj Gori, kao i nove platforme za promociju proizvoda socijalne ekonomije u Crnoj Gori ProizvodiSE.me, predstavnicama relevantnih institucija i organizacija.

Forum će se održati u petak, 24. novembra 2017. godine, u Galeriji Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore – Umjetnički paviljon, Marka Miljanova br. 2, sa početkom u 12:00 časova.

 

USLOVI

 

Pravo na prijavu ostvaruju sve zainteresovane institucije i organizacije.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Kandidati mogu potvrditi svoje učešće putem mejla na adresu: crnvo@crnvo.me, kao i putem telefona na broj: +382 20 219 121/219 122.

ROK ZA PRIJAVU:

 

23. novembar 2017.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) je neprofitna, nevladina organizacija koja je osnovana i registrovana u septembru 1999. godine sa ciljem da unaprijedi položaj nevladinih organizacija u Crnoj Gori i otvori put ka većoj demokratizaciji države i društva uopšte.

 

Detaljnije: Forum socijalnih preduzeća u Podgorici