mladiinfo

Grant za građevinske preduzetnike u Nigeriji

U okviru programa Građevinski preduzetnici današnjice (Building Entrepreneurs Today – BET – BET) objavljen je konkurs za dodjelu grantova svim mladim preduzetnicima. Svi uspješni kandidati će imati priliku da se obučavaju u Centru za razvoj preduzetništva (EDC) na Pan-Atlantic univerzitetu. Pravo na prijavu imaju učesnici koji su tek zasnovali svoj biznis, preduzetnici sa inovativnom biznis idejom, kao i kandidati koji imaju 18 ili više godina.

Prijave se vrše elektronskim putem. Potrebno je precizno popuniti lične podatke i informacije u vezi sa biznisom i napraviti video u trajanju od 60 sekundi koji će sadržati ideje o biznis planu kandidata, a zatim dovršiti registraciju i dostaviti prijavu.

U okviru BET programa, 50 potencijalnih učesnika će biti dio obuke u trajanju od tri do šest mjeseci, dok će pet učesnika dobiti grant u vrijednosti od tri miliona nigerijskih naira po završetku obuke. Program BET je jedna od najvećih platformi za mlade preduzetnike u Nigeriji sa inicijativom za stvaranje interesovanja kod mladih ljudi u oblasti preduzetništva.

Krajnji rok za prijave je 29. septembar 2017. godine.

Za više informacija, posjetite: http://diamondbet.com.ng/?fref=gc&dti=1280986168594259