Još samo nekoliko dana za prijavu za ljetnji kamp

Drugari, ostalo je još tri dana da se prijavite za „Ljetnji kamp sporta i zdravih stilova života“ koji će se održati u Prčnju, od 22.07.2017. do 29.07.2017. godine.
Pridružite se svojim vršnjacima i očekuje vas nezaboravan provod
novi drugari i puno uzbudljivih trenutaka uz bogat sportski i zabavni program.
Mladiinfo Montenegro je za svoje učesnike spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.
Polaznici škole imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke. Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja na plaži. Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.
Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.
Cijena škole iznosi 150,00 eura za prijave poslate do 01.06.2017. godine. sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.
U cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice i/ili Nikšića do Prčnja i sve aktivnosti koje je naša organizacija spremila za program.
Za više informacija pišite nam na: kontakt@mladiinfo.me.