mladiinfo

Kurs za upravljanje projektima za mlade NVO-a

Erasmus+ u saradnji sa holandskim Institute of Business (Institut za poslovna istraživanja) organizuje kurs za upravljanje projektima (PMP) za mlade radnike NVO-a koji žele da poboljšaju svoje vještine upravljanja projektima i da steknu vještine potrebne za njihovo implementiranje.

U trajanju od 29. oktobra do 5. novembra 2017, kurs će biti održan u Moskvi. Pravo prijave ima 12 omladinskih radnika i mladih NVO-a koji pripadaju Erasmus+ programu za mlade, ostalim zemljama svijeta, partnerskim zemljama EU-a, kao i susjednim joj državama. Pri prijavi je potrebno pripremiti svoju radnu biografiju i, zajedno sa osnovnim ličnim podacima, poslati na email adresu pomenute ustanove. Svi učesnici će imati priliku da nauče kako pripremiti registar interesnih grupa, kako procijeniti rizike i pripremiti registar rizika. Takođe će saznati i druge elemente teorije upravljanja projektima. Sva predavanja će biti praćena praktičnim vježbama i učesnicima će biti ponuđeno da pokušaju da praktikuju teoriju koju uče, a po završetku kursa svaki učesnik dobija sertifikat.

Cijena kursa iznosi 490 eura i uključuje troškove smještaja, hrane, prevoza sa aerodroma, kao i programa kursa.

Krajnji rok za prijavu je 16. septembar 2017. godine.

Za više informacija, posjetite: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/course-on-project-management-pmp-for-youth-workers.6831/?fref=gc&dti=1280986168594259