mladiinfo

Volonterski program u La Casa Learning Center-u 

La Casa Learning Center poziva međunarodne studente i mlade stručnjake da se prijave za učešće u volonterskom programu podučavanja engleskog jezika studenata u Palestini.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Cilj volonterskog programa je da pomogne palestinskim studentima da poboljšaju svoje govorne vještine engleskog jezika. Program je dostupan svima koji imaju želju da pomognu drugima da nauče engleski jezik tokom dvonedjeljnog ili šestomjesečnog angažmana. Odabranim kandidatima će biti obezbijeđen smještaj u kućama lokalnih palestinskih porodica ili u lokalnom palestinskom hostelu.

USLOVI

Mogu se prijaviti međunarodni kandidati sa tečnim znanjem govornog engleskog jezika. Kandidati nijesu u obavezi da polažu bilo kakve testove engleskog jezika, ili da imaju diplomu/sertifikat iz te oblasti.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti propratno pismo i CV na e-mail adresu: LaCasaLearningCenter@gmail.com.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

La Casa Learning Center je edukativni centar za lokalne zajednice smješten u Palestini. Centar se bavi radom na lokalnim zajednicama kroz obrazovne programe i volonterski rad.

Detaljnije: Volonterski program u La Casa Learning Center-u