Master stipendije Hope univerziteta u Liverpulu

Hope univerzitet u Liverpulu objavljuje poziv za program stipendiranja studentima koje se upisuju na master studije u svim oblastima koje su dostupne na univerzitetu.

Da bi bili dio ovog programa aplikanti moraju ispuniti sljedeće uslove: da imaju dobre akademske rezultate i akademska postignuća i da su spremni da učestvuju u svim aktivnostima univerziteta i da imaju diplomu osnovnih studija. Univerzitet dodjeljuje stipendije u iznosu od 5,400 do 5,900 funti. Ovaj iznos pokriva 50 odsto troškova studiranja. Da bi se prijavili aplikanti moraju dostaviti: ovjerenu kopiju posljednje diplome. Pored toga neophodno je popuniti sljedeće detalje: ime i prezime, kontakt podatke, broj indeksa, i kvalifikacije. Prijave za ovaj program mogu se dostaviti najkasnije do desetog oktobra 2017. godine.

Detaljnije informacije o ovom programu mogu se naći na zvaničnom sajtu univerziteta: https://www.hope.ac.uk/international/internationalscholarships/internationalpostgraduatescholarships/?fref=gc&dti=1280986168594259