mladiinfo

MBA stipendija za master studije u Glazgovu

Strathclyde poslovna škola poziva sve studente da se prijave za MBA (Master za poslovne administracije) stipendiju i time steknu priliku da svoje školovanje nastave na Univerzitetu u Glazgovu.

Pravo na prijavu imaju kandidati koji će kroz svoje ideje, iskustvo i dostignuća pokazati da su odlični timski igrači, sa izraženom vizijom za budućnost. Takođe, prilikom razmatranja prijava, uzeće se u obzir i liderske vještine i potencijal, kao i kvalitet prijave i finansijska situacija kandidata. Za prijavu je potrebno napisati izjavu od 1.000 riječi u kojoj se navode informacije o kursu koji kandidat želi da pohađa i jasno odrediti razloge zbog kojih kandidat ispunjava kriterijume programa stipendiranja. Kandidati koji nemaju ponudu za mjesto na programu neće biti razmatrani, kao ni oni koji već učestvuju u programu stipendiranja. Svaki uspješno primljen kandidat koji se prijavio za stipendiju će biti obaviješten u septembru. MBA fleksibilna i vizionarska stipendija iznosi 5.000 eura i taj se iznos automatski odbija od školarine po prijemu kandidata na univerzitet. U okviru Strathclyde poslovne škole, studenti imaju priliku da nastave svoje akademsko usavršavanje u polju poslovnog menadžmenta, poslovnih analiza i konsaltinga, poslovnog prevoda i drugo.

Krajnji rok za prijavu je 22. septembar 2017. godine.

Za više informacija, posjetite: https://www.strath.ac.uk/studywithus/scholarships/strathclydebusinessschoolscholarships/mbainternationaldivisionscholarships/mbaflexivisionary/?fref=gc&dti=1280986168594259