mladiinfo

MBA stipendije Wittenborg univerziteta u Holandiji

Wittenborg univerzitet iz Holandije objavljuje poziv za program stipendiranja studentima koji namjeravaju da upišu master studije.

OBLAST:

poslovne administracije

 

OPIS

Stipendijski program holandskog univerziteta obezbjeđuje deset stipendija u iznosu od po 5,000 eura koji pokriva dio troškova školarine za studije u trajanju od jedne godine i pet mjeseci. Wittenborg univerzitet je jedna od najprestižnijih akademskih institucija u Holandiji i sadrži pet fakultetskih jedinica u okviru kojih studenti imaju priliku da svoje akademsko usavršavanje otpočnu ili nastave na Fakultetu za biznis, Fakultetu za ugostiteljstvo i turizam, Fakultetu umjetnosti i tehnologija, Fakultetu za obrazovanje i Fakultetu za sport i zdravstvo.

 

USLOV

Pravo na prijavu imaju kandidati iz svih zemalja koji moraju ispuniti određene uslove da bi ostvarili pravo na prijavu za MBA program. Svaki aplikant mora imati bečelor ili tome ekvivalentnu diplomu (poželjno iz oblasti poslovnih administracija), preporuke od relevantnih akademskih lica sa prethodno završenih studija, dvije godine radnog iskustva (prednost imaju kandidati sa pet godina radnog iskustva), preporuke kompanije ili organizacije gdje su stekli pomenuto iskustvo. Takođe, inostrani kandidati moraju posjedovati relevantne dokaze o naprednom nivou znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se dostavljaju elektronskim putem, a od dokumentacije je potrebno sljedeće: popunjen aplikacioni formular za Wittenborg program, radna biografija i motivaciono pismo (Word ili Pdf format), skenirani akademski transkripti (sa svih nivoa studija), kopije IELTS sertifikata i pasoša, kao i četiri slike sa dimenzijama za pasoš (ili jedna skenirana).

ROK ZA PRIJAVU:

uvijek aktivan

VIŠE INFORMACIJA

Detaljnije: MBA stipendije Wittenborg univerziteta u Holandiji

Comments are closed.