mladiinfo

m!M prima nove volontere

Organizacija Mladinfo Montenegro vas poziva da se prijavite na konkurs za nove volontere. Dobro došli su svi mladi, kreativni ljudi, koji žele da aktivno učestvuju u svojoj zajednici kao i da rade na ličnom razvoju i sticanju iskustva i znanja.

 

OBLAST:

marketing, web content, IT oblast, aktivizam

OPIS:

Osmišljavanje kreativnih aktivnosti, promocija aktivnosti po gradovima, sastavljanje tekstova za sajt, kao i saopštenja za medije, oglašavanje na facebook-u, twitter-u i instagram-u, fotografisanje aktivnosti, osmišljavanje dizajna promotivnog materijala samo su neke od aktivnosti kojima će se baviti naši budući volonteri.

Web content tim je zamišljen kao platforma za mlade novinare, prevodioce, koji će raditi na pripremanju i prevođenju sadržaja za sajt ali značajan dio će pokrivati i volonteri iz IT sektora koji će baviti izradom, doradom i odrzavanjem veb sajtova i profila na društvenim medijima.

Ukoliko si stručnjak iz IT oblasti aktivno ćeš učestvovati u osmišljavanju strategije razvoja www.mladiinfo.me sajta i aktivnostima vezane za oblast informacionih tehnologija. Kao volonter IT tima radićeš svakodnevno na održavanju sajta vodeći se novim događajima i trendovima predstavjaljući tehničku snagu naše organizacije.

Ukoliko su među vašim interesovanjima dnevna dešavanja, sport, kultura, zabava ili bilo koje drugo područje, pozivamo vas da se oprobate u ulozi novinara na portalima www.mladiniksica.me i www.mladiberana.me. Rad na portalima i kreativno okruženje omogućit će vam da razvijete svoje vještine pisanja i novinarskog izvještavanja, ali i da steknete odlične reference.

USLOV:

Ukoliko ste kreativni, otvoreni, komunikativni i motivisani, želite da se vaš glas čuje i da utičete na stvaranje promjena u svom gradu, pridružite se m!M timu.

NAČIN PRIJAVE

Da bi ste postali volonter potrebno je dan pošaljite motivaciono pismo i CV na adresu: volonteri@mladiinfo.me a članovi m!M tima će vas ubrzo kontaktirati.

ROK ZA PRIJAVU:

uvijek aktivno

VIŠE INFORMACIJA

NVO Mladiinfo Montenegro se bavi edukacijom mladih putem radionica, seminara, treninga, razmjena, kampova, panel diskusija i drugo, kako sami tako i u saradnji sa partnerskim organizacijama iz drugih država. m!M se bavi i omladinskom politikom i to kroz izradu lokalnih i nacionalnih strategija, akcionih lanova i drugih dokumenata koji tretiraju mlade. Promovišemo aktivizam mladih, mobilnost i volontiranje, a bavimo se i povećanjem zapošljivosti mladih

Detaljnije: NVO Mladiinfo Montenegro

 

 

Comments are closed.