mladiinfo

Stipendije za buduće brucoše na Mennonite univerzitetu

Eastern Mennonite univerzitet je objavio konkurs za dodjelu stipendija međunarodnim studentima koji žele da upišu osnovne studije na EMU univerzitetu u Virdžiniji.

OBLAST:

računovodstvo, umjetnost, religija, biohemija, biologija, poslovne administarcije, hemija, tehnologija, obrazovanje, ekonomija, rodne studije, liberalne umjetnosti, istorija, društvene nauke, međunarodno poslovanje, preduzetništvo, itd.

OPIS

Dodjeljuje se određen broj punih i djelimičnih stipendija koje su dostupne srednjoškolcima koji namjeravaju da upišu osnovne studije na Eastern Mennonite univerzitetu u Americi. Stipendije se mogu obnavljati na osnovu postignutog akademskog uspjeha. Vrijednost stipendije je 72 000 dolara, odnosno 18 000 dolara godišnje.

Stipendije za punu školarinu su dostupne studentima prve godine koji se takmiče na takmičenju Yoder Scholars u okviru Univerziteta.

USLOVI

Mogu se prijaviti međunarodni studenti svih nacionalnosti koji imaju izvanredan akademski uspjeh. Kvalifikovani kandidati imaju visok GPA prosjek i odlične rezultate TOEFL/IELTS testova.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Kandidati se prvo moraju prijaviti za mjesto na studijskom programu na Univerzitetu, čime automatski bivaju razmatrani za stipendiju. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac, a uz njega dostaviti:

– zvanične transkripte iz srednje škole
– adekvatne rezultate testova (TOEFL/IELTS)
– rezultate nacionalnih ispita (ako je primjenjivo).

ROK ZA PRIJAVU:

1. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Eastern Mennonite univerzitet je privatni univerzitet liberalnih umjetnosti u dolini Shenandoah u državi Virdžinija. Univerzitet je povezan sa jednom od istorijskih mirovnih crkava, Mennonite Church USA.

Detaljnije: Stipendije za buduće brucoše na Mennonite univerzitetu