MiM na drugom sajmu NVO u Bijelom Polju

TACSO kancelarija u Crnoj Gori u saradnji sa Centrom za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizovala je prvog jula drugi Sajam NVO u Bijelom Polju. Sajam je okupio 40 predstavnika nevladinih organizacija, među kojima su bili i članovi tima Mladi Info Montenegro.

Cilj ovog sajma bio je da upoznaju građane sa planovima i inicijativama koje će ostvariti u sljedećem periodu.
Sajam je otvorila izvršna direktorka CRNVO Ana Novaković koja je istakla da je sajam dobra prilika za uspostavljanje interakcije između građana i NVO sektora. Novaković je dodala da slušajući probleme građana, na brži i lakši način se mogu planirati buduće aktivnosti . Građani su bili u mogućnosti da se informišu o raznim problemima u društvu, kao i da kupe neke od ručno rađenih proizvoda.

Članovi Mladiinfo Montenegro su predstavili trenutne aktivnosti i aktuelne projekte, među kojima je projekat “OSIguraj budućnost” i planirana ljetnja škola “Aktivni i zdravi ovog ljeta” koja će biti održana od 30.07. do 05.08. u Prčnju, opština Kotor. Osim toga, predstavljen je i sajt www.mladiinfo.me, kao i prilike koje se nude mladim ljudima na ovom portalu.

Sajam je bio i dobra prilika za zbližavanje organizacija, čime se jača saradnja u NVO sektoru.

Organizatori su naveli da će, zbog sjajne prezentacije i atmosfere na sajmu , treći sajam će biti organizovan u skorijem periodu.

ExpoBP1

ExpoBP2

ExpoBP3

ExpoBP4

expoBP5