M!M na sastanku u opštini Berane

Predstavnici NVO Mladiinfo Montenegro posjetili su Berane 15. decembra 2016. i tim povodom sastali se sa sekretarom Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Zoranom Jojićem.

Na sastanku je bilo riječi o novim planovima koje M!M želi sprovesti u narednom periodu u saradnji sa Sekretarijatom za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO i Kancelarijom za mlade opštine Berane. Između ostalog na sastanku je dogovoreno da mladi ljudi rade na novom portalu www.mladiberana.me na kojem će svakodnevno pisati priče i dešavanja u Beranama kao i obližnjim opštinama. Posjetioci ovog sajta imaće priliku da na jednom mjestu dobiju informacije iz oblasti društva, sporta, obrazovanja, kulture, zdravlja i zabave.
Nakon sastanka predsjednica M!M-a gostovala je na radiju Berane, zajedno sa predstavnikom Kancelarije za mlade, koji su najavili da novi portal www.mladiberana.me kreće sa radom u martu mjesecu.
M!M je i ove godine pružio šansu mladim ljudima da putem programa stručnog osposobljavanja visokoškolaca, imaju mogućnost obavljanja pripravničkog rada i na taj način unaprijede svoje znanje koje su stekli tokom školovanja. Ove godine NVO Mladiinfo Montenegro ovim programom dobila je 18 pripravnika iz tri opštine – Podgorica, Nikšić i Berane.