m!M objavljuje poziv za trening u Vranju

Nevladina organizacija Mladiinfo Montenegro objavljuje poziv za trening koji će se održati u Vranju, Srbija u okviru projekta “Less Opportunities + Media Tools = Better Opportunities” koji sprovodi u partnerstvu sa organizacijom Youth Workers Alliance.

 

OBLAST:

 

mediji, inkluzija, ljudska prava, komunikacija.

 

OPIS

 

Nevladina organizacija Mladiinfo Montenegro objavljuje poziv za trening koji će se održati u periodu od 14. do 22. aprila 2018. godine. Kao dio programa aplikanti će imati priliku da čuju kako da na najbolji način iskoriste medijski prostor koji imaju na svim vrstama medija. U okviru programa aplikanti će imati priliku da steknu nova znanja iz oblasti novinarstva koristeći metode neformalnog obrazovanja, timskog rada i radionica koje će se sastojati od debata i diskusija, simulativnih igara. Na kraju svakog dana aplikanti su dužni da odrade evaluaciju kako bi organizatori dobili povratnu informaciju o tom danu. Zvanični jezik treninga je engleski. U okviru programa aplikanti će biti smješteni u Hotelu „Bojan 017“, a sobe se sastoje od dva, tri i četiri ležaja. U svakoj sobi biće aplikanti iz različitih krajeva svijeta. Aplikanti će imati obezbijeđena sva tri obroka plus dvije kafe pauze. U okviru programa aplikantima će biti pokriveni troškovi putovanja u iznosu do 180 eura.

 

USLOVI

 

Da bi bili dio programa aplikanti moraju ispuniti sljedeće uslove:
• da direktno komuniciraju sa mladima;
• da su spremni da steknu nova radna iskustva;
• da imaju podršku organizacije iz koje dolaze za sprovođenje budućih aktivnosti;
• da su motivisani da budu dio jednog ovakvog treninga i da posjeduju interesovanje za medije;
• da su spremni da implementiraju i podjele znanja koja su stekli u toku treninga;
• da su spreman da izgrade i podrže međunarodne partnerske projekte;
• da nijesu mlađi od 18 godina.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Zainteresovani mladi mogu se prijaviti slanjem biografije i motivacionog pisma na mejl: kontakt@mladiinfo.me

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

07.04.2018. godine do 16h.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Projekat “Less Opportunities + Media Tools = Better Opportunities” finansira se kroz Erasmus plus program, KA2. Na programu pored organizacije domaćina i NVO Mladiinfo Montenegro partneri na projektu su: SHOQATA YOUTH 4 SOCIETY iz Albanije; YOUTH COUNCIL NEXT GENERATION – Skoplje Makedonija; MEDIA TERRA NEA ASTIKI MI KERDOSKOPIKI ETAIRIA – iz Grčke, Just Do It – iz Poljske.
Za više informacija možete pisati na: kontakt@mladiinfo.me.