M!M prima nove članove

Organizacija Mladinfo Montenegro vas poziva da se prijavite na konkurs za nove članove. Tražimo mlade ljude od 15 do 30 godina koji su zainteresovani da budu dio mladog i kreativnog tima i da kroz aktivnosti organizacije učestvuju u različitim projektima čija su ciljna grupa mladi koji aktivno žele da učestvuju u svojoj zajednici.

Članovi će imati priliku da usavrše svoje sposobnosti, usvoje nova znanja i vještine, da rade u timovima, učestvuju u pisanju i realizaciji projekata i steknu dragocjena iskustva iz različitih oblasti nevladinog sektora.

Realizacija internih obuka i treninga, timbildinga, pružanje podrške članovima, kreiranje i ažuriranje baze članova, davanje smjernica za unapređenje su samo neki od zanimljivih zadataka koji vas kao člana očekuju.

Osmišljavanje kreativnih kampanja, promocija aktivnosti po gradovima, sastavljanje tekstova za sajt, kao i saopštenja za medije, oglašavanje na facebook-u, twitter-u i instagram-u, fotografisanje aktivnosti, osmišljavanje dizajna promotivnog materijala, gostovanja u medijima takođe su aktivnosti kojima će se baviti naši budući članovi.

Ukoliko si stručnjak iz IT oblasti aktivno ćeš učestvovati u osmišljavanju strategije razvoja mladiinfo MNE sajta i aktivnostima vezane za oblast informacionih tehnologija. Kao član IT tima radićeš svakodnevno na održavanju sajta vodeći se novim događajima i trendovima predstavjaljući tehničku snagu naše organizacije.

Ukoliko su među vašim interesovanjima dnevna dešavanja, sport, kultura, zabava ili bilo koje drugo područje, pozivamo vas da se oprobate u ulozi novinara na portalima mladi Nikšića i mladi Berana. Rad na portalima i kreativno okruženje omogućitće vam da razvijete svoje vještine pisanja i novinarskog izvještavanja, ali i da steknete odlične reference.

Budući članovi m!M-a takođe će biti uključeni u vođenje projekata, planiranje i implementaciju projektnih aktivnosti, kao i u administraciju i praćenje realizacije projekata. Trudićemo se da prenesemo znanja i vještine kako bi novi članovi mogli samostalno da razviju nove projekte.

Ukoliko želite da budete dio m!M tima i želite da postanete član treba da pošaljete motivaciono pismo i CV na adresu: kontakt@mladiinfo.me najkasnije do 30.07.2017. godine.