Motorola Solutions grant za neprofitne organizacije

Otvoren je Motorola Solutions program grantova za 2018. godinu. Maksimalna suma je 50,000 američkih dolara.

 

OBLAST:


Tehnologija, a tri glavna polja su:


1. STEM obrazovanje, specijalno fokusirano na tehnologiju i inžinjerstvo,
2. Javno obrazovanje iz oblasti bezbjednosti,
3. Kombinovani javni bezbjednosni i obrazovni programi.

 

OPIS:


Maksimalna moguća suma koja može da se traži je $50,000 USD. Glavni prioriteti Motorola Solutions su: fokusiranje finansiranja na javnu bezbjednost, volonterizam zaposlenih, obrazovanje, posebno pažnja se posvećuje inžinjerstvu i programiranju informacionih tehnologija. Takođe Motorola Solutions se oslanja na partnerstva sa drugim neprofitnim organizacijama i institucijama. Motorola Solutions uključuje i studente u tehnologiju I inženjerske aktivnosti, kao što su programiranje, kodiranje i robotika, i visok prioritet je postavljen na srednjoškolsko-univerzitetske programe.

 

USLOVI


Program je otvoren za neprofitne organizacije i institucije izvan i unutar SAD. Organizacije moraju da se usaglase sa Motorola Solutions programima javne bezbjednosti i/ili tehnologijskim i inženjerskim programom obrazovanja. Organizacije koje apliciraju za grant moraju da budu registrovane kao 501 (c) 3 organizacije, NCES škole ili školski okrug u SAD, ili da budu u mogućnosti da obezbijede komplementarne dobrotvorne forme ako su institucije ili organizacije izvan SAD.

 

NAČIN PRIJAVE


Sve tražene forme dostupne su na linku i moraju biti dostavljene do 2. februara 2018. godine. Tim Motorola Solutions će izabrati one organizacije koje najviše odgovaraju programima obrazovanja javne bezbjednosti i/ili tehnologiji i inžinjerstvu. Ove organizacije će biti pozvane da potvrde formalne onlajn aplikacije 16. aprila 2018. godine. Odluka o dodjeli granta će biti objavljena do kraja jula 2018. godine.

 

ROK ZA PRIJAVU


2. februar 2018. godine.


VIŠE INFORMACIJA


Kompanija ima zaposlene locirane širom svijeta i teži da koristi zajednicama u kojima posluje. Kompanija to postiže stvaranjem strateških grantova i jakih partnerstava i podsticanjem inovacija.
Više informacija možete dobiti putem zvaničnog sajta Motorola Solutions.