mladiinfo

Potrebni volonteri Muchik Org. organizaciji u Peruu

Muchik Org, organizacija iz Perua, poziva volontere širom svijeta da se prijave za obrazovni projekat koji se sprovodi u Salaveriju.

OBLAST:

engleski, španski, njemački i francuski jezik

OPIS

Volonterski program nudi priliku univerzitetskim studentima da steknu pedagoško iskustvo kroz nastavu na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku. Za one koji proučavaju lingvistiku i / ili ESL (ili slične kategorije), ovo bi bila odlična prilika da koriste ono što su predavali na fakultetu. Ova prilika može pružiti neprocjenjivo radno iskustvo koje će pomoći pripremi kandidata za buduće poslove u ovoj ili drugim oblastima.

Volonterima će biti obezbijeđeni smještaj i hrana i neometan pristup internetu. Pored navedenog, odabrani kandidati će imati obuku i jezičku i kulturološku podršku, a potrebno je platiti naknadu za učešće u programu.

USLOVI

Mogu se prijaviti volonteri iz svih zemalja – pojedinci, grupe ili porodice. Nije neophodno da volonter govori španski jezik, ali je napredan nivo znanja engleskog jezika neophodan. Pravo na prijavu ostvaruju posvećeni, odgovorni i motivisani kandidati koji su spremni i dostupni za rad u trajanju od najmanje četiri nedjelje. Nije potrebno prethodno iskustvo u učenju i radu sa djecom, pri čemu pravo na prijavu ne ostvaruju kandidati mlađi od 17 godina.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je poslati CV, motivaciono i propratno pismo na e-mail adresu: muchik.ong@gmail.com.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Muchik Org. je organizacija iz Perua koja pomoću obrazovnih programa pomaže lokalnim zajednicama. Organizacija pruža usluge besplatnog obrazovanja djeci kako bi im obezbijedila bolju budućnost.

Detaljnije: Potrebni volonteri Muchik Org. organizaciji u Peruu