mladiinfo

Nagradni konkurs za najbolji video o putovanju

InternationalStudent.com objavljuje konkurs za dodjelu nagrada međunarodnim studentima koji naprave najbolji video snimak o putovanju.

OBLAST:

montaža, produkcija

OPIS

International Student Travel Video Contest je projekat Envisage međunarodne korporacije koji je lider u oblasti međunarodnog marketinga obrazovanja za studente i akademske institucije. Takmičenje nudi trenutnim i budućim međunarodnim studentima mogućnost prikazivanja svojih vještina kreativnosti i pripovijedanja za koje se dodjeljuju novčane nagrade, uključujući:
– Grand Prize od 4.000 USD
– nagradu za gledaoce od 1000 USD.

Uz nagradu od 4.000 USD, dobitnik Grand Prize takođe će dobiti svoj blog na InternationalStudent.com kako bi dokumentovao svoje međunarodno putovanje.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji imaju najmanje 18 godina. Kandidati koji trenutno studiraju u inostranstvu moraju snimiti video u kojem opisuju putovanje na koje bi željeli da odu, a budući međunarodni kandidati daju opis putovanja na koje planiraju da odu.

Prilikom selekcije, odlučujući faktor će biti vizuelni i audio kvalitet.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac uz koji se prilaže i video snimak.

ROK ZA PRIJAVU:

Rok za dostavljanje prijava je 13. oktobar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Osnovana 1998. godine, Envisage International Corporation (EIC) je lider u međunarodnom marketingu obrazovanja, upravlja mrežom međunarodno priznatih web stranica i pruža jedinstvene proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe studenata i organizacija iz cijelog svijeta.

Detaljnije: Nagradni konkurs za najbolji video o putovanju