mladiinfo

Naučite arapski jezik u Sebil centru – Palestina

Sebil centar poziva zainteresovane kandidate širom svijeta da se prijave za intezivan kurs arapskog jezika u tom Centru u Palestini.

 

OBLAST:

 

arapski jezik i kultura

 

OPIS

 

Kurs je namijenjen kandidatima koji su zainteresovani za bliskoistočnu kulturu i istoriju i proučavanje arapskog jezika. U Sebil Centru u Ramalahu nudi se kombinovani program – moderni i kolokvijalni arapski jezik. Program ima šest nivoa i nudi intenzivne mješovite ili neintenzivne mješovite kurseve. Na kraju kursa, kandidati mogu očekivati lakšu komunikaciju sa lokalnim stanovništvom.

Kandidati se mogu prijaviti za 1) intenzivni i 2) neintenzivni kurs:

1) Intenzivni kurs je program u trajanju od 2 do 48 sedmica. Nastava se održava pet dana u nedjelji, uz 20 časova u trajanju od po 45 minuta. U zavisnosti od trajanja, za program je potrebno izdvojiti od 1 600 do 3 000 eura, kao i 50 eura za naknadu za učešće i 50 eura za orijentacioni test.
2) Neintenzivni kurs je program u trajanju od 1 do 48 sedmica. Nastava se održava tri dana u nedjelji, uz šest časova u trajanju od po 45 minuta. Za program je potrebno izdvojiti 950 eura, kao i 50 eura za naknadu za učešće, 50 eura za orijentacioni test i 50 eura za materijal (svake četvrte nedjelje).

 

USLOVI

 

Pravo na prijavu ostvaruju kandidati širom svijeta koji imaju između 16 i 65 godina.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je izvršiti registraciju i popuniti onlajn prijavni obrazac na: Prijavni obrazac.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

5. februar 2018. godine

 

VIŠE INFORMACIJA

 

SEBIL Centar za arapski jezik je jedan od pionirskih centara za strane jezike koji primjenjuju “metodu komunikacije” u učenju arapskog jezika kao stranog jezika. Centar koristi najsavremenije tehnološke metode nastave.

Detaljnije: Naučite arapski jezik u Sebil centru – Palestina