mladiinfomne

Seminar “Internet marketing” Miroslava Varge u Podgorici

Agencija Advantage četvrtu godinu zaredom organizuje ImPRove biznis seminar na temu “Internet marketing – Neka Google radi za Vas”. Miroslav Varga, ovogodišnji predavač na seminaru koji se održava 30. novembra u hotelu Ramada u Podgorici, je najstariji Google sertifikovani trener u Google adriatic regiji.

 

OBLAST:

 

internet marketing

 

OPIS

 

Kao i prethodnih, i ove godine postoji velika zainteresovanost za seminar koji će, prema prvim pokazateljima, pohađati oko 100 učesnika. Nakon prošlogodišnjeg sjajnog predavanja hrvatskog eksperta Krešimira Macana, od Varge se očekuje duhovito, zanimljivo, dinamično i pristupačno predavanje u kojem će učesnicima objasniti kako Google može postati njihov najbolji radnik 24/7, te zašto se bez internet oglašavanja ne može zamisliti uspješno poslovanje.

Varga je radio na hiljadama AdWords kampanja. Jedan je od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google AdWords i Google Analytics sertifikate. Vjerovatno je jedini je Google AdWords djed (GAD) na svijetu.

Cijena naknade za učešće u seminaru (po osobi) iznosi 128,00 €, pri čemu za studente i nezaposlene do 10. novembra (uz potvrdu) iznosi 78,00 €. Kotizacija obuhvata:

– welcome coffee
– ekspertsko predavanje
– ručak i kafe pauzu
– certifikat o odslušanom seminaru
– elektronski materijal sa seminara

 

USLOVI

 

Pravo na učešće u seminaru ostvaruju menadžeri marketinga koji bi htjeli iskoristiti Google alate internet marketinga u svojim kompanijama, zaposleni u prodaji i marketingu, vlasnici i direktori malih i srednjih poduzeća, budući i sadašnji preduzetnici, te svi koji žele unaprijediti svoj posao ili povećati prihode od prodaje. Takođe se mogu prijaviti i studenti ekonomije, turizma, menadžmenta, računara i srodnih oblasti.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac. Potvrdu o prijemu prijave aplikanti će dobiti putem e-mail pošte. Ukoliko potvrda o prijemu izostane, aplikanti se mogu obratiti na telefon +382 67 445 936 ili na e-mail: office@advantage.co.me.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

23. novembar 2017. godine.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Advantage agenciju osnovao je tim kreativnih i mladih profesionalaca u Crnoj Gori. Agencija se bavi planiranjem projekata, organizovanjem seminara, sajmova i raznih događaja.

Detaljnije: Seminar “Internet marketing” Miroslava Varge u Podgorici