mladiinfo

Master stipendije na Plymouth univerzitetu u Britaniji

Univerzitet Plymouth objavljuje konkurs za dodjelu stipendija međunarodnim studentima koji žele da upišu master studije na tom Univerzitetu u Velikoj Britaniji.

OBLAST:

biznis, zdravstvena njega, inženjering, biološke nauke, biologija mora, umjetnost, dizajn i arhitektura, humanistika i dramske umjetnosti

OPIS

Dodjeljuje se 100 stipendija u iznosu od 1 500 funti po kandidatu. Program je namijenjen međunarodnim studentima koji žele da upišu master studije na Plymouth univerzitetu.

USLOVI

Mogu se prijaviti međunarodni kandidati koji ispunjavaju kvalifikacione kriterijume i koji su se prijavili za master program za septembar u akademskoj 2018. godini na Plymouth univerzitetu.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se prvo moraju prijaviti za master program na Plymouth univerzitetu i time bivaju automatski razmotreni za stipendijski program. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac za odabrani studijski program.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Plymouth univerzitet je javni univerzitet u Engleskoj i jedan je od najvećih u Ujedinjenom Kraljevstvu. Univerzitet je poznat po visokokvalitetnim, međunarodno vodećim istraživanjima i inovacijama, kao i obrazovanju.

Detaljnije: Master stipendije na Plymouth univerzitetu u Britaniji