Prijavite se za 6. Sajam ljetnjih škola jezika

Agencija International Student Exchange Montenegro (Agencija ISEM) poziva sve zainteresovane da posjete njihov 6. Sajam ljetnjih škola jezika koji će se organizovati 1. marta u hotelu Hilton, Podgorica u periodu od 12 do 18 časova.

OBLAST:

jezici

OPIS

jetnje škole jezika jedan je od natraženijih i najpopularnijih programa Agencije ISEM i prijave za ljeto su već počele.

Škole jezika učenicima pružaju mogućnost da usavrše nivo znanja stranog jezika (engleski, njemački, italijanski, španski…), ali i mnogo više od toga. Tokom boravka u stranoj zemlji, učenici upoznaju novu kulturu, dijele klupe sa učenicima iz svih krajeva svijeta, postaju samostalniji.

Škole jezika se preporučuju svim učenicima, a posebno onim učenicima koji planiraju da završe par završnih razreda srednje škole ili univerzitet u inostranstvu, jer predstavljaju sjajnu pripremu za tako važne odluke, kroz boravak u srednjoškolskim internatima, studentskim rezidencijama ili u porodicama.

Sarađujemo sa pouzdanim partnerima, koji organizuju kvalitetan nastavni plan, ali i sadržajan, lijep i koristan program vannastavnih aktivnosti, a iz veoma bogate ponude, posebno bi izdvojili nekoliko mogućnosti navedenih u nastavku:

ENGLESKA
London, Oxford, Brighton – od 995 GBP po sedmici

MALTA
Gzira – od 697 EUR po sedmici

ITALIJA
Milano, Rim, Firenca, Torino – od 400 EUR po sedmici

NJEMAČKA
Heidelberg – od 600 EUR po sedmici

ŠPANIJA
Madrid – od 420 EUR po sedmici

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste posjetili sajam čiji je ulaz besplatan morate se registrovati na: info@isem.agency

ROK ZA PRIJAVU:

01.03.2023. godine

Detaljnije na:

info@isem.agency

069 085 505