Poslednji poziv za ljetnji kamp u Prčnju

NVO Mladiinfo Montenegro organizuje ljetnji kamp za mlade od 30.07. do 05.08.2016. godine u Prčnju, opština Kotor. Mladi iz različitih zemalja svijeta imaće priliku da se druže, zabavljaju, ali i nauče o zdravim stilovima života i različitim sportovima, od iskusnih profesionalaca.

Ljetnja škola “Aktivni i zdravi ovog ljeta” pruža priliku aktivnim mladim ljudima da provedu sedam dana u Prčnju, skrivenom biseru crnogorske obale i pritom upoznaju svoje vršnjake iz različitih krajeva svijeta. Osim druženja i uživanja u čarima ljeta učesnici će imati priliku da upoznaju i uče od instruktora fitnesa, MMA, zumbe, vaterpola, košarke i da dobiju informacije iz prve ruke kako se postaje vrhunski sportista i kako voditi aktivan i zdrav život. Svaki dan biće posvećen jednoj sportskoj disciplini, uz interaktivna predavanja, a program je prilagođen kako mladima koji se već bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni. Osim savjeta vezanih za sport i vježbanje, učesnici će imati priliku i da saznaju više o zdravoj ishrani i generalno zdravom životu.

Cijena škole iznosi 150 eura a u taj iznos uračunat je smještaj za šest noći i hrana za sedam dana kao i cjelokupan program. U cijenu ulazi i lokalni prevoz, a za one koji žele sami da organizuju dolazak i odlazak, cijena je 130 eura. Nudimo i popust na grupe i to za preko pet osoba deset odsto, a preko deset osoba popust je čak dvadeset odsto.

Prijaviti se možete popunjavanjem aplikacionog formulara koji možete pronaći OVDJE i to najkasnije do 25.07.2016 godine do 16h. Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem mejla: kontakt@mladiinfo.me.

Naši partneri na ovom projektu su: Benex fitnes, Herba lajf, Košarkaški savez Crne Gore ali i trener zumbe Nikoleta Đikanović, kao i vaterpolista Uglješa Brguljan. Događaj podržavaju i opština Kotor, kao i kompanija TDS.

Program skole Prcanj

 

 

Leaf3-1-01 (1)