Sevilja

Postanite stažista organizacije Adelante Abroad u Sevilji

Adelante Abroad raspisuje konkurs za prijave za stažiranje u raznim oblastima. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta starosti od 18 godina i više. Potrebno je osnovno poznavanje španskog jezika. 

OBLAST:

Administracija, arhitektura, građevinarstvo, umjetnost, dizajn, ekonomija, biznis, menadžment, finansije, obrazovanje, ekologija, ljudska prava, jezici, pozorište, video, fotografija

OPIS

Kule, cigani, konji, voćke narandži, sve je to dio spektakularne Sevilje. Takođe je i toplo, skoro pretoplo, ali mora postojati i malo realnosti u svoj slavi koju uživa Sevilja zar ne? Ovaj grad je kulturni i finansijski centar na jugu Španije poznat po svom romantičnom nazivu Andaluzija. Ukoliko tražite kulturu, poslovnu šansu i mjesto za život, onda je ova destinacija savršena za stažiranje. Živite kao mještanin u svojoj sobi u stanu koji ćete dijeliti sa drugim kandidatima ili možete izabrati da živite zajedno sa španskom porodicom. Ovo je jedan od najpristupačnijih programa u Sevilji koje možete naći na tržištu.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Morate biti punoljetni, potrebno je makar osnovno znanje španskog.

NAČIN PRIJAVE 

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na linku.

ROK ZA PRIJAVU: 

15. avgust 2019.
Detaljnije na: https://www.adelanteabroad.com/