mladiinfo

Sekreterijat za obrazovanje grada Njujorka traži predavače

Sekreterijat za obrazovanje grada Njujorka objavio je konkurs za prijem kandidata na radne pozicije predavača u osnovnim i srednjim školama.

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

Radni angažman uključuje obuku za buduće predavače/nastavnike i odabrani kandidati koji završe program obuke postaju nastavnici sa punim radnim vremenom u roku od nekoliko mjeseci od upisa. Oni će učestvovati u inovativnom praktičnom programu ljetnjeg obrazovanja, a potom će dobiti diplomu subvencionisanih postdiplomskih studija za vrijeme predavanja u javnoj školi u Njujorku. Kandidati će raditi sa učenicima kojima engleski nije maternji jezik. Kandidati mogu predavati niz predmeta nastavnog plana i programa na nivou osnovne škole, ali će predavati na španskom i engleskom jeziku. Posebno će biti važna predavanja na engleskom jeziku.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi kandidati, bez obzira na oblast izučavanja ili iskustvo. Pravo na prijavu ostvaruju društveno svjesni kandidati koji su ostvareni u biznisu ili u inženjerstvu i sada žele da se vrate obrazovanju, nedavno diplomirani ekonomisti i svi kandidati koji su zainteresovani za prosvjetu. Kandidati koji žele da se prijave vjeruju u socijalnu pravdu i žele da isprave nejednakosti koje štete zajednici učenika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati moraju popuniti online prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

The New York City Department of Education (DOE) je organizacija koja pruža obrazovanje osnovnim i srednjim školama učenicima u preko 1.350 škola.

Detaljnije: Sekreterijat za obrazovanje grada Njujorka traži predavače.

Comments are closed.