Predstava “Pozdravi nekog” u KIC-u “Malesija”

Mladiinfo amaterska glumačka grupa predstaviće se publici 24. 03. 2017. godine u sali Malesija u Tuzima sa početkom u 20 časova. Za izvođenje predstave zadužena je Mladiinfo amaterska glumačka grupa (MAGG) koja je imala premijeru u Podgorici u KIC-u 27. 02. 2017.

Dramski tekst je nastao kao adaptacija knjige ,,Pozdravi nekog” čiji su autori Vesna Ognjenović i Budimir Nešić. U knjizi suispovijesti djece koja su doživjela neki oblik nasilja u porodici, a kasnije i izvan nje.

Adaptaciju teksta je pripremila Marija Rakočević, a režiju potpisao Đorđije Tatić.
MAGG je glumačka grupa nastala nakon Škole javnog nastupa koju je organizavao M!M, gdje se izdvojilo nekoliko mladih zainteresovanih za glumu. Grupu čine studenti i srednjoškolci iz gradova širom Crne Gore, a najviše iz Podgorice.

Veliki dio mladih ljudi u Crnoj Gori se ponaša kao delinkventi i sam cilj predstave je bio da se uđe u tu problematiku kako bi se utvrdilo šta se dešava sa tim mladim ljudima, zašto se ponašaju na taj način.

Ulaz je slobodan.
U predstavi igraju: Jelena Pajović Dragana Vujisić, Bojan Bjelić, Dana Stefanović, Dina Abazović, Marija Jeknić, Tajana Nedić, Balša Vukčević, Danko drum, Naida Bibezić, Katarina Jeknić i Stefan Boljević.
Predstava “Pozdravi nekog” do sada je igrana još u Nikšiću i Zeti, a njeno igranje planirano je i u drugim crnogorskim gradovima, ali i na festivalima, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu.