Prijavite se Međunarodni centar za obuku omladinskog poslovanja 2024.

Youth Business International nudi potpuno besplatan kurs na temu Međunarodni centar za obuku omladinskog poslovanja 2024. svim zaintersovanim međunarodnim kandidatima od 17. do 21. juna 2024.

OBLAST:

Preduzetništvo

OPIS

Jedinstvena prilika za mlade preduzetnike koje podržavaju članovi YBI da uče od uticajnih stručnjaka za preduzetništvo, sarađuju sa kolegama iz celog sveta i budu u užem izboru za Global Young Entrepreneur of the Year Award tokom petodnevnog bootcamp-a u Londonu, UK ovog juna.

Bootcamp (Centar za obuku)– koji je dostupan mladim poduzetnicima koje podržavaju članovi YBI, može se slobodno prijaviti i uključuje sve plaćene troškove – održat će se u Londonu pet dana u junu 2024. Fokus će se na pružanje transformacijskih iskustava učenja i izgradnju globalnih poslovnih odnosa.

Do 30 učesnika će razmjenjivati i učiti sa stručnjacima, razvijati svoj način razmišljanja o preduzetničkom razvoju, usavršavati vještine predstavljanja i ovladati efektivnim liderstvom, a sve to u umrežavanju sa kolegama i poslovnim liderima kako bi se formirale trajne odnose podrške.

Youth Business International Bootcamp se održava u Londonu, UK, od 17. do 21. juna 2024.  dok se Globalni samit omladinskog preduzetništva održava se u Najrobiju, Kenija, u oktobru 2024.

YBI će pokriti letove, vize, smještaj i ishranu za učesnike Bootcampa. Također ćemo pokriti letove, vizu i smještaj za devet finalista koji će prisustvovati danu pitch-a i ceremoniji dodjele nagrada na Globalnom samitu omladinskog preduzetništva.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je da ispunite sledeće preduslove:

  • Međunarodni kandidati koji apliciraju moraju biti rođeni između 1. novembra 1989. i 1. januara 2006. godine;
  • Morate primati podršku ili ste dobili podršku u posljednja 24 mjeseca od člana YBI;
  • Morate biti preduzetnik/vlasnik preduzeća u okviru prostora Impact Entrepreneurship;
  • Vaše poslovanje mora postojati najmanje tri godine sa dokazima o lansiranju više projekata na tržište;
  • Finansijska analiza vašeg poslovanja mora pokazati dokaze koji podržavaju argument da preduzeće ima visok potencijal rasta;
  • Vaše preduzeće mora imati potencijal da osvoji jednu od tri navedene kategorije nagrada Global Young Entrepreneur of the Year Awards.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite apliacionu formu

ROK ZA PRIJAVU:

16.02.2024.

Detaljnije na:

Home