Prijavite se na kurs retorike

Nova Akropola poziva sve zainteresovane da se prijave na njihov kurs retorike koji će se održati na adresi Nova Akropola, Balšića 1, Podgorica i trajaće tri dana, 17., 18., i 19. marta. Broj polaznika je ograničen na 10.

OBLAST:

retorika

OPIS

Komunikacija predstavlja temelj društvenog, poslovnog i ličnog života čovjeka. Znati jasno izraziti vlastite misli i osjećanja je ključ uspjeha u mnogim životnim situacijama. Malo je osoba kod kojih i sama pomisao na obraćanje grupi ljudi ne izaziva nemir.

Govoriti u javnosti je vještina koja se može savladati korišćenjem ispravnih metoda. Retorika, odnosno umijeće govorništva, je jedan od osnovnih alata koji omogućavaju dobru komunikaciju. Učenje govorničkog umijeća povezano je s osvješćivanjem vlastitih prednosti i slabosti, namjera i uvjerenja kao i sa primjenom određenih pravila i tehnika.

Među ciljevima kursa izdvajaju se: naučiti se pouzdati u sebe, pobijediti strah i tremu, suočiti se sa sopstvenim izražajnim nedostacima, poboljšati svoje izražajne sposobnosti, osvijestiti govor tijela i poboljšati ga, naučiti pravilno pripremiti govor. Cijena kursa iznosi 40 eura i sastoji se od predavanja i praktičnih vježbi za svaku od obrađenih tema tokom kursa.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti prijavu i uplatiti novac za kurs na račun organizacije: Erste banka 540-744-814
Svrha plaćanja: Kurs retorike – Ime i prezime

ROK ZA PRIJAVU:

16.03.2023. godine ili do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Detaljnije na:

https://nova-akropola.me/aktuelno/kurs-retorike/