Prijavite se za COLEACP program

Prijavite se za COLEACP program čiji je fokus stvaranje održivog poljoprirednog prehrambenog sistema. Namjenjen je osobama koje posjeduju dugoročno zanimanje i iskustvo u poljoprivrednim i ekološkim oblastima i zakonodavstvu. 

 

OBLAST:

poljoprivreda,ekologija

 

OPIS

COLEACP je mreža kompanija,profesionalnih organizacija i stručnjaka posvećenoj inkluzivnoj i održivoj poljoprivredi. Od svog postanka COLEACP upravlja razvojnim projektima u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru AKP-a, finansiranim od međunarodnih donatora (uglavnom Evropske unije i Organizacije država AKP-a). Cilj je omogućiti vlasnicima, poljoprivrednim skupovima  i organizacijama te MMSP-ima pristup domaćim, regionalnim i međunarodnim tržištima udovoljavanjem sanitarnim i fitosanitarnim (SPS) pitanjima i tržišnim zahtjevima, u održivom okviru.

 

USLOVI

  • Potrebno je imati Akademsku magistraturu  iz prava, evropske politike, međunarodnih odnosa.
  •  Minimalno 10 godina iskustva u poljoprivrednoj i ekološkoj politici i zakonodavstvu u evropskom kontekstu, radeći u industriji, savjetodavnim institucijama ili relevantnim EU institucijama.
  • Tečno govori engleski i barem još jedan jezik EU (francuski, njemački, španski, italijanski (usmeni i pisani).
  • Visoka sposobnost učenja, želja za rastom, dugoročna vizija i strateško razmišljanje. Uputstva s konceptualnim vještinama.

 

NAČIN PRIJAVE 

Možete se prijaviti na sledećem linku.

 

ROK ZA PRIJAVU:

prijave su u toku

 

Detaljnije na https://jobs.coleacp.org/jobs/Careers/622015000000431112/Policy-and-Law-Expert—Sustainable-agri-food-systems?source=CareerSite