Prijavite se za diplomski program Dream Together Master

Dream Together Master (DTM) vođen od strane Globalnog diplomskog programa sportskog menadžmenta na Nacionalnom univerzitetu u Seulu, dodijeljuje stipendije za sve nadarene sportiste i obožavaoce sporta.

OBLAST:

Sport.

OPIS

DTM pruža integrisani i koncentrisani pristup studiranju sportskog menadžmenta. Temelj ovog programa je vizija, misija i vrijednosti. DTM je dvogodišnji program koji se održava u Koreji, gdje će student boraviti 17 mjeseci. To je program sa 36 kredita koji obuhvata širok spektar tema – deset tema od po tri modula, jedan timski projekat i jedan pojedinačni projekat za tezu.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani bivši i sadašnji sportski administrator ili sportisti, svi međunarodni student sa stečenom bečelor diplomom bilo koje discipline. Kandidati i roditelji kandidata ne mogu biti državljani Koreje. Od učesnika se očekuje poznavanje engleskog jezika. I da imaju potencijal i strast za sportom.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili, popunite aplikacionu formu na sljedećem linku: http://dtm.snu.ac.kr/admissions/international-students/#app

ROK ZA PRIJAVU:

20.mart 2020.godine

Detaljnije: https://www.useoul.edu/