Prijavite se za Klimatološku naučnu olimpijadu

Climate Science nudi svim zainteresovanim mladim ljudima učešće u međunarodnom onlajn takmičenju Klimatološka naučna olimpijada koje je otvoreno je za učenike i studente od 12 do 25 godina iz cijelog svijeta i mogućnost da kao nagradu osvoje putovanje u Australiju.

OBLAST:

nauka i ekologija

OPIS

Climate Science, organizacija koja ima za cilj promovisanje obrazovanja i istraživanja u oblasti nauke o klimi, organizuje ovo međunarodno takmičenje. Pobjednici ove organizacije civilnog društva 2024. dobit će novčane nagrade, certifikate i uzbudljivo, potpuno sponzorisano putovanje u Australiju na klimatski samit UN-a, COP29. Dakle, ako ste mladi student i tražite međunarodno takmičenje, onda je ova olimpijada ClimateScience 2024 za vas.

Ne postoje nikakvi zahtjevi za engleski jezik za ovo međunarodno takmičenje jer ne postoje nikakva ograničenja za engleski jezik. Učesnici treba da dobro govore bilo koji od sljedećih 13 jezika: engleski, španski, francuski, kineski, japanski, rumunski, ruski, holandski i druge.

Učešćem na ovoj globalnoj olimpijadi o klimi, učesnici će imati priliku da steknu znanja o najvažnijem pitanju našeg vremena: klimatskim promjenama i njihovim utjicajima na prirodu. Učesnici će steći dublje znanje i razumijevanje nauke koja stoji iza klimatskih promjena. 

USLOVI

Kako biste se prijavili, morate ispuniti sledeće preduslove:

  • Međunarodno takmičenje je otvoreno za studente od 12 do 25 godina;
  • Kandidati moraju biti upisani u srednju školu ili univerzitet;
  • Međunarodni program CSO 2024 otvoren je za studente iz cijelog svijeta;
  • Kandidati mogu učestvovati i takmičiti se pojedinačno ili u timovima od po dvoje.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU:

10.05.2024.

Detaljnije na:

https://climatescience.org/olympiad