Prijavite se za kurs oratorstva

Mladiinfo Montenegro organizuje kurs oratorstva za srednjoškolce, studente i sve druge zainteresovane mlade osobe. Obuka će se odvijati dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta, a prijaviti se možete do 18. novembra.

Kurs je namijenjen svim mladim osobama koje imaju strah od izlaganja pred grupom ljudi, bilo da se radi o prezentaciji, govoru ili nekoj drugoj vrsti javnog nastupa. Polaznici će naučiti kako da govore pravilno, vježbati izgovor, javni nastup. Radiće se individualno i u grupama.

Orator je izraz kojim se označava javni govornik, odnosno osoba koja je savladala vještinu retorike odnosno govorništva, te je tako u stanju da na svoje slušaoce ostavi dobar utisak, odnosno da ih uvjeri u ono što im želi reći. Oratorske vještine se tradicionalno smatraju korisnim za karijere političara, advokata ili predavača u školama ili univerzitetima, ali su neophodne i u svakodnevnoj upotrebi, kako bi na pravi način izrazili svoje misli, želje, osjećanja, stavove.

Kurs počinje 22. novembra a trajaće do 27. decembra 2016. godine. Cijena kursa je 30 eura, a možete se prijaviti slanjem biografije na mejl: kontakt@mladiinfo.me sa naznakom “za kurs oratorstva”, najkasnije do 18. novembra.