Prijavite se za ljetnji kamp “Pokreni se i uživaj”

NVO Mladiinfo Montenegro poziva sve zainteresovane mlade ljude od 18 do 35 godina, da se prijave za ljetnji kamp “Pokreni se i uživaj”. Pružamo priliku svim ljudima koji su puni pozitivne energije, željni zabave, igre i druženja da provedu nezaboravnih sedam dana sa svojim vršnjacima iz čitave Evrope.

Kamp će se održati u Domu solidarnosti u Sutomoru od 01.09.2017. do 07.09.2017. godine.

Mladiinfo Montenegro je za svoje učesnike spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.

Polaznici škole imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke. Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja na plaži. Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.

 

Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.

Cijena škole iznosi 180,00 eura za prijave poslate do 01.07.2017. godine sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

Za prijave poslate od 01.07.2017. godine do 20.08.2017. godine cijena iznosi 230,00 eura sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

U cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice do Sutomora i sve aktivnosti koje je naša organizacija spremila za program.

Možete se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme:
[huge_it_forms id=”4″]

Više informacija možete dobiti  putem mejla : kontakt@mladiinfo.me