Prijavite se za ljetnji kamp u Prčnju

Želiš najbolji ljetnji raspust do sada, nove drugare i uzbudljive trenutke na moru? Pozivamo te da se prijaviš za super zabavu na Ljetnjem kampu sporta i zdravih stilova života od 22.07. do 29.07.2017. godine u Prčnju, Opština Kotor.

Očekuju te nezaboravna druženja sa vršnjacima, bogat sportski i zabavni program. Prijave traju do 20.07.2017. tačno do ponoći.

Mladiinfo Montenegro je za sve učesnike na kampu spremila veliki broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.

Polaznici kampa imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke.

Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja kao i zajednička druženja svake večeri na plaži.
Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.

Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.
Cijena kampa iznosi 150,00 eura u cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice i/ili Nikšića do Prčnja i sve aktivnosti koje je naša organizacija spremila za program.

Za više informacija pišite nam na: kontakt@mladiinfo.me.