Prijavite se za Međunarodnu studentsku nedjelju u Beogradu

 Organizacija World Youth Wave vas poziva da se prijavite na međunarodni edukativni i kulturni festival pod nazivom “International Student Week in Belgrade” koji će se održati od 15. do 23. jula u Beogradu.

OBLAST:

Edukacija

OPIS

Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa Beogradom i srpskom kulturom, da učestvuju u različitim radionicama koje se bave najznačajnijim problemima današnjice, koristeći tehnike poput muzike, fotografije, joge, informacionih tehnologija, i slično. Učesnici se ohrabruju da podijele svoje ideje, da se povežu sa istaknutim ekspertima i da izgrade osnove za pokretanje sopstvenih projekata. Iznos participacije je 150 eura za strane i 20 eura za domaće studente. U okviru participacije za strane studente obezbijeđen je smještaj, hrana, troškovi učešća u radionicama, boravišna taksa, sertifikat i zvanična majica. Troškovi prevoza i vize su na teret učesnika.

USLOVI

Kandidat mora biti student ili osoba koja je nedavno diplomirala, starosti od 18 do 30 godina.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše putem formulara dostupnog na linku http://iswib.org/form.php, nakon čega će uslijediti interviju putem Skajpa.

ROK ZA PRIJAVU:

28. februar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o Međunarodnoj studentskoj nedjelji u Beogradu posjetite zvaničnu veb prezentaciju http://iswib.org/index.php