Italija

Prijavite se za nacionalnu sedmicu metode oslobođenja i svjesnosti Paula Freirea ”Edukacija je čin ljubavi, stoga hrabrosti”

Sedmica neformalnog obrazovanja prema metodi brazilskog pedagoga Paula Freirea će se održati u od 26. do 31. avgusta u Turinu, u Italiji

OBLAST:

omladinski rad i obrazovanje

OPIS

Trening se fokusira na Freireovu metodu koja podstiče aktivno učešće mladih u rešavanju problema unutar svojih zajednica. Učesnici će kroz praktične aktivnosti razvijati kompetencije za rad s mladima.
Dani su kontinuitet između radnog priručnika ujutru, istraživanja i primene metode popodne i vežbi uveče, u kojima grupa omladinskih radnika/vođa/trenera može da razvije svoje kompetencije za rad sa mladima i za takođe iskustvo zajednice.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani omladinski radnici, lideri, treneri, projektni menadžeri, mentori. Potrebno je znanje italijanskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti putem online aplikacije na SALTO portalu.

ROK ZA PRIJAVU:

25.07.2024.

Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/education-is-an-act-of-love-therefore-of-courage-national-week-of-the-method-of-liberation-and-conscientization-by-paulo-freire.12172/