Na slici je logo Svjetskog programa za hranu Ujedinjenih naroda

Prijavite se za poziciju partnerskog službenika u Ujedinjenim nacijama

Svjetski program za hranu Ujedinjenih nacija (WFP) raspisuje konkurs za poziciju partnerskog službenika u Odjeljenju za privatna partnerstva i prikupljanje sredstava u Rimu.

OBLAST:

marketing, menadžment, poslovna administracija

OPIS

Svjetski program za hranu Ujedinjenih naroda (WFP) najveća je svjetska humanitarna agencija koja radi na stvaranju svijeta bez gladi. WFP i njegovi partneri vjeruju da nijedno dijete ne bi trebalo ići u krevet gladno i da se individualno i kolektivno blagostanje može postići samo ako sva djeca, žene i muškarci dobiju kvalitetnu hranu koja im je potrebna za zdrav, dostojanstven život. Kako bi doprinijeo svijetu bez gladi, WFP ulaže u prikupljanje sredstava i partnerstva u privatnom sektoru i povećava ih, kako bi zainteresovao što više ljudi. Odjeljenje za privatna partnerstva i prikupljanje sredstava (PPF) odgovorno je za angažovanje privatnog sektora (korporacija, pojedinaca, fondacija) kroz partnerstva sa visokim uticajem u podršci strateškim prioritetima WFP-a, i kroz individualno davanje kako bi se izgradila i zadržala podrška opšte javnosti širom svijeta. Glavna zaduženja u okviru ove pozicije bila bi kreiranje i implementacija planova za maksimiziranje partnerstava, saradnja sa internim zainteresovanim stranama, uključujući tehničke jedinice WFP-a i kolege na terenu kako bi se identifikovale mogućnosti finansiranja i razvili predlozi vrijednosti kako bi se povećala podrška partnera, kreiranje prezentacije i prijedloga — uključujući aplikacije za grantove i izvještaje. Trajanje ugovora je 11 mjeseci.

USLOVI

Obrazovanje

Napredna univerzitetska diploma iz poslovne administracije, marketinga/komunikacija, međunarodnog razvoja, neprofitnog menadžmenta/prikupljanja sredstava ili druge relevantne oblasti – ili prva univerzitetska diploma sa dodatnim godinama radnog iskustva.

Radno iskustvo

Najmanje šest godina progresivnog iskustva u razvoju i/ili upravljanju partnerstvima, upravljanju projektima, marketingu i komunikacijama, prodaji ili poslovima upravljanja nalogom.

Odlično poznavanje engleskog jezika je obavezno. Poznavanje drugog zvaničnog jezika UN na srednjem nivou je plus.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti putem online aplikacione forme na sljedećem linku:

https://career5.successfactors.eu/career?_s.crb=rUQL%252bQWHCzIklZzMRXh7weVNtQ02T0DI7KNFfLJUpmY%253d

ROK ZA PRIJAVU:

27.11.2022.

Detaljnije:

https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?company=C0000168410P&jobId=167632&utm_medium=referral&utm_source=idealist