Prijavite se za praksu u OIST postdiplomskoj školi

OIST postdiplomska škola nudi mogućnosti za obrazovanje i istraživanje kroz istraživački pripravnički program u STEM oblastima. Ova kratkoročna praksa daje studentima priliku da steknu iskustvo u određenoj laboratoriji ili da nauče određenu tehniku. Stažisti će raditi pod rukovodstvom profesora i doprinositi istraživačkim aktivnostima OIST-a.

OBLAST:

STEM oblasti

OPIS

Svim zainteresovanim studentima nudi se sjajna prilika da prošire svoja znanja i steknu nova iskustva. Takođe, isti dobijaju 2.400 JPY po radnom danu i putni troškovi su pokriveni. Posebna pogodnost je to što kandidati mogu započeti stažiranje u bilo kom periodu tokom godine, sa dva perioda prijave. Trajanje prakse je obično od 2 do 6 mjeseci. 

USLOVI

Istraživački program stažiranja podrazumijeva odlične studente koji trenutno studiraju  posljednje dvije godine osnovnih ili master programa na univerzitetima, koledžima, nižim koledžima i stručnim školama u Japanu ili inostranstvu ili diplomci takvih institucija. Trenutno upisani studenti moraju imati odobrenje matične institucije. Akademsko obrazovanje kandidata treba da odgovara njihovoj željenoj jedinici/jedinicama domaćina na OIST-u.

ROK ZA PRIJAVU:

15.04.2024.

NAČIN PRIJAVE:

Svi zainteresovani se o načinu prijave mogu informisati na sajtu https://admissions.oist.jp/oist-research-internship-program-description

Detaljnije na:

https://admissions.oist.jp/oist-research-internship-program-description